• Vandaag iets leuks besteld? Binnen 3 dagen op de post!
  • Cadeau? Geef het aan! Ik pak het in.

Stijlvolle kussens: tips voor het creëren van een sfeervol interieur

Kussens zijn niet alleen comfortabel om op te zitten of te liggen, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Door te spelen met verschillende kleuren, texturen en patronen, kun je een unieke sfeer creëren in zowel je woonkamer als slaapkamer. In deze blog geven we tips en inspiratie over het stylen van kussens.

Kies voor een mix van kleuren en patronen
Een van de leukste dingen van kussens is dat je eindeloos kunt variëren met kleuren en patronen. Kies voor een mix van effen kleuren en patronen om een interessante en dynamische uitstraling te creëren. Houd hierbij wel rekening met de kleuren van je meubels en muur om een harmonieus geheel te vormen.

Varieer in grootte en vorm
Naast verschillende kleuren en patronen kun je ook spelen met de grootte en vorm van kussens. Combineer bijvoorbeeld grote vierkante kussens met kleinere rechthoekige kussens voor een speels effect. Of kies voor verschillende vormen zoals ronde kussens of kussens in de vorm van een hart.

Mix materialen en texturen
Door verschillende materialen en texturen te mixen, kun je een interessante en uitnodigende sfeer creëren. Kies bijvoorbeeld voor een combinatie van zachte fluwelen kussens, ruwe linnen kussens en gebreide wollen kussens. Zo krijg je niet alleen een mooie mix van texturen, maar ook een gevarieerd palet aan kleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *