• Vandaag iets leuks besteld? Binnen 3 dagen op de post!
  • Cadeau? Geef het aan! Ik pak het in.

Vazen: een veelzijdige en stijlvolle toevoeging aan je interieur

Vazen zijn een mooie en veelzijdige manier om je interieur op te fleuren. Of je nu op zoek bent naar een grote vaas voor op de grond of een kleinere variant voor op tafel, er is voor elk wat wils. In deze blog bespreken we de verschillende soorten vazen en geven we tips over hoe je ze het beste kunt gebruiken in je interieur.

Soorten vazen
Er zijn veel verschillende soorten vazen verkrijgbaar. Zo heb je bijvoorbeeld glazen vazen, aardewerk vazen, keramische vazen en metalen vazen. Elke soort heeft zijn eigen kenmerken en voordelen. Zo zijn glazen vazen perfect voor het tentoonstellen van mooie bloemen en planten, terwijl keramische vazen weer wat robuuster en duurzamer zijn.

Tips voor het gebruik van vazen in je interieur

Combineer verschillende soorten en maten vazen
Een verzameling van verschillende vazen bij elkaar kan een leuke en creatieve manier zijn om je interieur op te fleuren. Combineer bijvoorbeeld een grote glazen vaas met een kleinere keramische variant en een aantal metalen vaasjes.

Kies de juiste kleur
Kies vazen in kleuren die passen bij de rest van je interieur. Zo kun je kiezen voor vazen in dezelfde kleur als de muur om eenheid te creëren, of juist voor vazen in contrasterende kleuren om wat meer pit te geven aan de ruimte.

Experimenteer met bloemen en planten
Vazen zijn natuurlijk perfect voor het tentoonstellen van bloemen en planten. Experimenteer met verschillende soorten en kleuren om te zien wat het beste past bij jouw interieur.

Gebruik vazen als decoratie
Je kunt vazen ook gebruiken als decoratie zonder dat je er bloemen of planten in hoeft te doen. Zet bijvoorbeeld een mooie keramische vaas op een dressoir of op een plank aan de muur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *