• Vandaag iets leuks besteld? Binnen 3 dagen op de post!
  • Cadeau? Geef het aan! Ik pak het in.

Verzending en retourneren

VERZENDING

Wij doen ons uiterste best om jouw bestelling zo spoedig mogelijk te verzenden, wij snappen dat jij het snel in huis wil hebben. Wij versturen onze producten binnen 3 werkdagen. Mocht dit om welke reden dan ook niet haalbaar zijn, dan houden wij je hiervan altijd op de hoogte.

Alle bestellingen boven de €75,- worden gratis verzonden binnen Nederland. Aankopen met een lager totaalbedrag zijn exclusief verzendkosten. Bezorgen in Nieuw-Lekkerland, Kinderdijk en Alblasserdam is gratis. Vink hiervoor bezorging in Nieuw-Lekkerland aan.

Verzendkosten
Vanaf €75,- verzenden wij jouw bestelling gratis! Verzenden naar je gekozen adres: €5,95 (DHL) of €6,75 (PostNL) Bezorging binnen Nieuw-Lekkerland, Kinderdijk en Alblasserdam: Gratis

RETOURNEREN

Het kan voor komen dat je een bestelling retour wilt sturen om welke reden dan ook. Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder specifieke opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na dat je de bestelling hebt ontvangen. Mocht je van je herroepingsrecht gebruik willen maken, dan kun je jouw retour binnen de termijn aanmelden via info@shakos.nl. Je ontvangt hierna instructies voor het retoursturen.

Gevolgen herroeping
Als je de overeenkomst herroept, ontvang je het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk terug, maar in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat de retourzending door ons is ontvangen. Wij zullen je met hetzelfde betaalmiddel terugbetalen waarmee je ons ook hebt betaald. De kosten en de verantwoordelijkheid voor het retourneren zijn voor jezelf. Wij raden aan om bij de retourzending gebruik te maken van een
Track & Trace code, omdat je ons niet aansprakelijk kan stellen wanneer een pakket kwijt of beschadigd raakt. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Retouraders:
Sharona Kortekaas
Schoenerstraat 49
2957EV Nieuw-Lekkerland

Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden, neem dan gerust contact op via info@shakos.nl of +31627051529